Bidragsytere Faktafyk 2014

Disse har vært med å lage Faktafyk

Vi har fått god hjelp til å lage årets Faktafyk. Vi har et redaksjonsråd bestående av fem ungdommer, som kommer med tilbakemeldinger på alt fra innholdet til utseende. De leser sakprosabøker og gir innspill på om de egner seg for ungdom. De kommer også med forslag til hvilke utdrag fra bøkene de mener fungerer som en helhetlig leseopplevelse.

Redaksjonsrådet består av:

  • Vemund Breen Haugen, 15 år, Sagene skole.
  • Isak Prinos, 15 år, Sagene skole.
  • Alva Pauline Gjerde, 14 år, Sagene skole.
  • Benedicte Overaa, 15 år, Bekkestua skole.
  • Mathias Weseth, 15 år, Bekkestua skole.

Da fire av rådsmedlemmene blir ferdige på ungdomsskolen til sommeren, søker vi etter nye engasjerte ungdommer til å ta deres plass. Synes du dette høres spennende ut? Er du glad i å lese bøker og liker å snakke om litteratur? Send oss en kort søknad. Eneste forutsetningen er at du går på ungdomsskolen og er bosatt i Oslo-området. Redaksjonsmøtene blir holdt i Foreningen !les sine lokaler sentralt i Oslo.

Bidragsytere i Faktafyk


Alva Pauline Gjerde Alva Pauline Gjerde (14) Går i 9. klasse på Sagene skole i Oslo. Hun sitter i redaksjonsrådet til Faktafyk.

Andrine Andrine Lyeng (15) Granmoen skole. Vinner av fotokonkurransen i tXt-aksjonen 2013.

eva Eva Røgler Student ved Handelshøgskolen i Trondheim.

Ingrid H_pennebildet Ingrid Hurlen (14) Spjelkavik ungdomsskole. Vinner av fotokonkurransen i tXt-aksjonen 2013.

Mia-Kindo Mia Kind Olsen (13) Går på Bingfoss ungdoms- skole i Sørumsand kommune, rett ved Glomma. Vant hovedpremien i fotokonkurransen i tXt-aksjonen 2013, en MacBook Pro.

Vemund Vemund Breen Haugen (15) Går på 10. trinn på Sagene Skole. Han har sittet i redaksjonsrådet til Faktafyk og tXt i snart 3 år.

Vilde Hasle Vilde Hasle (14) Nattland skole, Bergen. Vinner av fotokonkurransen i tXt-aksjonen 2013.