Support our Troops

Hvorfor unge amerikanere verver seg til krig

 

Sarah Salameh

Welcome to Lumber City

Jeg lå på et knall gult sengeteppe og lo en stille, desperat latter.

Den tapetkledde veggen bak meg viste et eneste stort Hawaiimotiv. Jeg så palmetrær, strand og solnedgang. Sengeteppet forestilte fortsettelsen på solstrålene som ble reflektert i Stillehavet. Bildet på veggen kunne ikke stått i sterkere motsetning til været utenfor. Jeg så ut av vinduet.

Snødrevet gjorde alt hvitt. Jeg skjelnet bare konturene av synagogen på den andre siden av gata. Jeg ønsket at jeg hadde hørt på sikkerhetsvakten under mellomlandinga i Chicago. Da jeg svarte på spørsmålet om hvor jeg hadde tenkt meg, skar han en grimase og sa med oppriktig medlidenhet:
«Er du sikker?»

 

Rettighetene for utdraget gjelder kun for aksjonsperioden, derfor har vi måttet fjerne resten av utdraget.